The Amerzing Bloglist: Be Amazing

FIRSTLY, apa aku nak katakan memang amerzing blog dia yang totally in English. Jarang jugak nak jumpa blog yang mempunyai hasil karya dalam English. Haha...memang amerzing!

The Amerzing Bloglist: Be Amazing

Apa yang nak saya katakan teruskan maju jaya dalam blogging dan kekalkan tips SEO dan SERP dalam karya blog. Keep blogging and stay amerzing!

For second part, the most amazing happened in my life...

Kalau nak cakap amazing dalam hidup aku memang banyak lah. Tapi, yang aku tak sangkakan adalah aku berjaya menghabiskan diploma dalam kejuruteraan mekanikal (automotif). Aku sebenarnya bukan minat sangat bidang automotif nih, tapi lama-lama telah membuatkan aku teruja dan terharu dengan bidang aku ambik nih. Memang banyak kenangan selama 3 tahun aku menamatkan pengajian aku ini.

Haha...setakat itu ja perkongsian dari saya.

Yang masih belum join segmen ini lagi, jom terjah di KLIK DISINI...

{ 16 comments.. read them below or add one }

PeRdU cINta PeRdU cINta May 02, 2017
Alhamdulillah..kadang dah kenal terus minat...
Noor Maizan Noor Maizan May 02, 2017
All the best :)

and tahniah berjaya habiskan dip automotif tu, semoga terus maju jaya.
Amer Ridzuan Amer Ridzuan May 02, 2017
"kekalkan tips SEO dan SERP dalam karya blog" terima kasih sangat2 kerana memberi nasihat dan komen. Saya amat memerlukannya dan akan usaha dengan lebih bersungguh2 untuk belajar semua tu.

Wah.. not bad ada dip dalam mekanikal.. payah tu... kawan2 saya kat sini semua macam pecah kepala ja study math dia.. Proud of you. Congrats!
Jasmi Bakri Jasmi Bakri May 02, 2017
Kongsi lah kenang-kenangan selama masa study.. Gud luck ya..
Lokman Hakim Lokman Hakim May 02, 2017
thanks noor maizan...
Lokman Hakim Lokman Hakim May 02, 2017
thanks amer...semoga sama2 success dlm hidup dan blogging
Lokman Hakim Lokman Hakim May 02, 2017
thanks sis jasmi...blogger dari indonesia yer?
Nurul Najihah Nurul Najihah May 08, 2017
tahniah kerana berjaya habiskan diploma. Saya baru nak mula kenal dunia study ni
Lokman Hakim Lokman Hakim May 08, 2017
thanks nurul..gud luck study
Nurulatika Yunus Nurulatika Yunus May 09, 2017
Good luck for this segmen :D
Tahniah berjaya habiskan diploma..
Lokman Hakim Lokman Hakim May 11, 2017
Thanks..jom join segmen lokman
http://www.blogaqiem.com/2017/05/segmen-bloglist-1st-time-by-lokman-hakim.html
Lokman Hakim Lokman Hakim May 11, 2017
Thanks nurul...lega dh abis diploma...jom join segmen lokman
http://www.blogaqiem.com/2017/05/segmen-bloglist-1st-time-by-lokman-hakim.html
Aiman Aiman May 12, 2017
biasa yang tak suka tu, kita dapat. btw all the best in engineering world
Lokman Hakim Lokman Hakim May 13, 2017
Terima kasih aiman...