The Amerzing Bloglist: Be Amazing

FIRSTLY, apa aku nak katakan memang amerzing blog dia yang totally in English. Jarang jugak nak jumpa blog yang mempunyai hasil karya dalam English. Haha...memang amerzing!

The Amerzing Bloglist: Be Amazing

Apa yang nak saya katakan teruskan maju jaya dalam blogging dan kekalkan tips SEO dan SERP dalam karya blog. Keep blogging and stay amerzing!

For second part, the most amazing happened in my life...

Kalau nak cakap amazing dalam hidup aku memang banyak lah. Tapi, yang aku tak sangkakan adalah aku berjaya menghabiskan diploma dalam kejuruteraan mekanikal (automotif). Aku sebenarnya bukan minat sangat bidang automotif nih, tapi lama-lama telah membuatkan aku teruja dan terharu dengan bidang aku ambik nih. Memang banyak kenangan selama 3 tahun aku menamatkan pengajian aku ini.

Haha...setakat itu ja perkongsian dari saya.

Yang masih belum join segmen ini lagi, jom terjah di KLIK DISINI...

18 comments:

  1. Alhamdulillah..kadang dah kenal terus minat...

    ReplyDelete
  2. All the best :)

    and tahniah berjaya habiskan dip automotif tu, semoga terus maju jaya.

    ReplyDelete
  3. "kekalkan tips SEO dan SERP dalam karya blog" terima kasih sangat2 kerana memberi nasihat dan komen. Saya amat memerlukannya dan akan usaha dengan lebih bersungguh2 untuk belajar semua tu.

    Wah.. not bad ada dip dalam mekanikal.. payah tu... kawan2 saya kat sini semua macam pecah kepala ja study math dia.. Proud of you. Congrats!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks amer...semoga sama2 success dlm hidup dan blogging

      Delete
  4. Kongsi lah kenang-kenangan selama masa study.. Gud luck ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis jasmi...blogger dari indonesia yer?

      Delete
  5. tahniah kerana berjaya habiskan diploma. Saya baru nak mula kenal dunia study ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nurul..gud luck study

      Delete
  6. Good luck for this segmen :D
    Tahniah berjaya habiskan diploma..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks nurul...lega dh abis diploma...jom join segmen lokman
      http://www.blogaqiem.com/2017/05/segmen-bloglist-1st-time-by-lokman-hakim.html

      Delete
  7. Replies
    1. Thanks..jom join segmen lokman
      http://www.blogaqiem.com/2017/05/segmen-bloglist-1st-time-by-lokman-hakim.html

      Delete
  8. biasa yang tak suka tu, kita dapat. btw all the best in engineering world

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/the-amerzing-bloglist-believe-in-myself.html

    ReplyDelete
  10. Hi, I'm here for the final judgement for the AMERZING Bloglist winners. Maybe you will be one of 'em. Wait for the announcement on this 3 June 2017. Cheers!!!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.